Kasseapparater

kasseapparat-icon-1

Hvad kan vil tilbyde?

FlexPOS Kasseapparat henvender sig til de butikker, barer og cafeer, som vil minimere deres administration ved, at have integration til deres e-conomic og/eller deres webshop

kasseapparat-icon-2

Hvorfor vælge iAdvice?

- Vi har fantastiske kundeservice.
- 100% Fri support 24/7, 365 dage om året
- 30 dages fuld returret på alt vi leverer!
- Vi tilbyder altid en fastpris inkl. levering

kasseapparat-icon-3

Priser & Kampagner

- Netop nu kan vi tilbyde FlexPOS Kasseapparat fra 9.995 kr
- Licens og support fra 300 kr/md.
- Gratis opsætning af e-conomic integration

kasseapparat-icon-4

Integrationer

FlexPOS kan i dag leveres med integration til e-conomic, SmartWeb Webshop, DanDomain, ScanNet, SmartWEB eller MAGENTO hvor vi har gennemtestede integrationer til dem alle.


flexpos kasseapparat video

E-conomics kasseapparat - FlexPOS

e-conomic kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de butikker, barer og cafeer, som vil minimere deres administration ved, at have integration til deres regnskabsprogram e-conomic, deres webshop eller begge dele.

"Bahne har gennemgået en proces i samarbejde med FlexPOS ApS omkring en større modificering af vores ERP system, samt integration til deres FlexPOS kasseterminalsystem. Vi har lige fra første møde til det færdige produkt følt os meget sikre i de valg, der er gjort. Dette skyldes en klar kravspecifikation samt tæt løbende dialog, som er afledt af deres meget professionelle indgangsvinkel og holistiske syn. Peter og Jacob har taget det ejerskab, der i dag i vores verden kræves af en ægte samarbejdspartner og været pligtopfyldende hele vejen. Dette er ikke blot en udtalelse, men et statement som jeg til enhver til vil uddybe mundtligt."
economic kasseapparat Workflow4
kasseapparater01

Vi tilbyder