Kasseapparat til C5

flexpos kasseapparat video

Dynamics C5 Kasseapparat - FlexPOS

C5 kasseapparat - FlexPOS henvender sig til de virksomheder der benytter sig af regnskabsprogrammet Dynamics C5, og samtidig ønsker et FlexPOS kasseapparat. Med et Kasseapparat med Microsoft Dynamics C5 integration automatiserer du mange af de daglige bilag, og sparer dermed værdifuld tid.

C5 Kasseapparatet kan ligeledes integreres direkte med diverse webshops herunder Magento, DanDomain, Smartweb og ScanNet. Du kan frit vælge hvor du fysisk vil placere lageret, om dette skal være i Dynamics C5, på kasseapparatet eller i din webshop.

Vi har idag 100 kunder der kører på vores FlexPOS løsning med integrationer til diverse regnskabsprogrammer samt webshops.

Hvorfor overhovedet have integration til C5?

Et FlexPOS kasseapparat med C5 Integration er det perfekte valg for mindre virksomheder, som allerede benytter Dynamics C5 økonomisystemet, eller som overvejer at skifte til C5. Et FlexPOS kasseapparat med C5 integration automatiserer mange af de daglige administrative opgaver, og er samtidig særdeles nemt at benytte.

POS kasseapparatet med FlexPOS-kasseapparat med C5 henter selv alle varer, varegrupper, priser, stregkoder og kunder - helt automatisk - fra C5 og ned på kasseapparatet - klar til brug. Efterfølgende sendes salgstal mv. automatisk over i C5.

Hvordan sparer jeg tid og penge?

Måske bogfører du selv tal fra kassen i dag i C5, eller har muligvis en bogholder/revisor til opgaven. Det manuelle arbejde kan hurtigt tage mange timer, og det kan være svært at overskue og få styr på kassebeholdningen. Her bliver alt data flyttet direkte over til C5, hvor du endda har mulighed for at kontere omsætningen på flere forskellige omsætnings konto.

Hvilke tal synkroniseres fra C5 til FlexPOS-kasseapparatet?

Vores kasseapparat modtager følgende data fra C5
Produktinfo Produktnr, Navn, Salgspris, Vejl. Pris, Kostpris, Stregkode, Varegruppe, Adgang.
Kundeinfo (Til kreditsalg på kassen) Kundenr, Navn, Gruppe, CVR, Adresse, Postnr, By, Tlf, Momskode

Hvilke ting synkroniseres fra FlexPOS-kasseapparatet til C5

FlexPOS-kasseapparatet sender data retur til C5 hver dag. Her sendes dagens salg direkte ind i C5 til efterfølgende kontrol eller blot bogføring. End-of-day når butikken lukker gøres kassen op med en dagsopgørelse. På baggrund af denne dannes der X antal poster kassekladen. Omsætningen sendes direkte over på de valgte omsætnings konti.

Hvad med opsætningen af C5 integrationen?

Vi hjælper med hele opsætningen af Jeres nye FlexPOS-kasseapparat med C5 integration. Vi sikrer at Jeres integration mellem C5 og FlexPOS-kasseapparat fungerer 100% ved levering. Efterfølgende sender vi en mand ud og underviser Jer i at bruge FlexPOS kasseapparatet, samt hvordan jeres C5 integration fungerer.

Hvad med integration til både C5 og min webshop?

Det kan vi også sagtens klare. Vi har flere kunder idag, som benytter både C5 økonomisystemet samt webshop. Disse løsninger tager ofte udgangspunkt i hvor lageret er placeret. Lageret kan være placeret i enten webshop, kasseapperatet eller i C5, alt efter kundens ønske.

FlexPOS Funktioner der er understøttet sammen med integrationen til C5

- Omsætnings poster fra kassen indlæses pr dagsopgørelse(så dagsopgørelse´s kvittering kan bruges som bilag)
- Mulighed for at kontere omsætning på flere omsætnings konti
- Mulighed for at kontere kortbetalinger på flere Finans konti ved brug af integreret betalingsterminal
- Mulighed for at kontere mobilepay betalinger på egen Finans konto ved brug af integreret mobilepay POS
- Mulighed for at modtage omsætning på sms
- Mulighed for at kører med flere afdelinger / butikker der har hver deres C5 konto
- Let opsætning

Workflows illustrationer

Forklaring på Workflow 1

Workflow 1 er den mindste løsning vi kan tilbyde med et FlexPOS kasseapparat og C5 integration. Her kobles kasseapparat sammen med C5 økonomisystemet. Når i gør kassen op, laver i blot en dagsopgørelse, som sendes direkte over i C5 til videre bogføring.

c5 workflow1

Forklaring på Workflow 2

Workflow 2 er for dem der vil fastholde deres lager i webshoppen, samtidig med at der ønskes et FlexPOS kasseapparat i en butik. Lageret fra webshoppen synkroniseres med FlexPOS kasseapparatet og C5, så lageret altid er opdateret. På denne måde slipper man for, at sælge samme varer 2 gange (henholdsvis webshop og fysisk butik) på samme tid. Alle produkter/priser mv. oprettes og vedligeholdes i webshoppen, og sendes direkte til FlexPOS kasseapparatet. End of day laves en dagsopgørelse, som sendes direkte over i C5, hvor den ligger klar til videre bogføring.

c5 workflow2